DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Evliya Çelebi Ortaokulu

Evliya Çelebi Ortaokulu

Barış Mah. 1021. Sk. TOKİ 1 etap No6 Kayapınar / DİYARBAKIR
Vizyon
EVLİYA ÇELEBİ ORTAOKULU OLARAK ÇAĞI YAKALAMIŞ VE MÜKEMMELİĞE ERİŞMİŞ ÖRNEK BİR ÖRGÜN EĞİTİM KURUMU OLMAK, ÖĞRENCİLERİMİZİ; ATATÜRK İLKE VE İNKLAPLARINA BAĞLI; AİLESİNİ VATANINI, MİLLETİNİ SEVEN VE DAİMA YÜCELTMEYE ÇALIŞAN; İNSAN HAKLARINA VE ANAYASANIN BAŞLANGICINDAKİ TEMEL İLKELERE DAYANAN, DEMOKRATİK, LAİK VE SOSYAL BİR HUKUK DEVLETİ OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİNE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARI BİLEN VE BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ YURTTAŞLAR OLARAK YETİŞTİRMEK.
Misyon
EVLİYA ÇELEBİ ORTAOKULU OLARAK TÜM BİREYLERE YAŞADIĞIMIZ YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BİLGİ, BECERİ VE DAVRANIŞLARI KAZANDIRMAK, ONLARI İLGİ VE İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA EKONOMİK, TOPLUMSAL VE KÜLTÜREL GELİŞİMİNİ SAĞLAMAK, ÇEŞİTLİ SÜRE VE DÜZEYLERDE DÜŞÜNEN ARAŞTIRAN, KENDİNE GÜVENEN VE SORUMLULUK SAHİBİ KİŞİLER YETİŞTİREREK TOPLUMUN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEK.
Fen Laboratuvarı :2
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Kalorifer (Doğal Gaz)
ADSL (1 Mbit)
0 - Okulun Lojmanı Bulunmamaktadır
Ulaşım
Okulumuza ulaşm bir çok araçla sağlanmaktadır. Ulaşım A1,A2,A3,A6,E9 Otobüsleri ve 500 Evler Minübüsleriyle sağlana bilir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kayapınar ilçesinin 500 Evler semtinde yapılan yeni TOKİ konutlarının olduğu bölgede bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Şehir merkezine yaklaşık 10 km uzaklıkta olup tahmini 20-25 dk mesafededir.